$
הייטק והון סיכון

חברת הסייבר 1touch.io גייסה 14 מיליון דולר: "ארגונים ילמדו להכיר את תעבורת המידע שלהם"

החברה הישראלית ממוקמת ברמת החייל ובניו יורק ומעסיקה 45 עובדים מתוכם 11 בישראל. עד היום גייסה 15.7 החברה מיליון דולר

מאיר אורבך 15:3003.06.20
חברת הסייבר הישראלית 1touch.io, גייסה 14 מיליון דולר, בהובלת קרן JVP וזרוע ההשקעות של תאגיד האנרגיה הגלובלי National Grid Partners. משקיעים נוספים כוללים את: Connecticut Innovations, Mindset Ventures, and Ocean Azul Partners. ההון שגויס ישמש את החברה להרחבת נוכחותה הגלובלית וקידום מחקר ופיתוח. פרדיפ טאגרה, סגן-נשיא ב-NGP, יצטרף לדירקטוריון של 1touch.io.

החברה הוקמה ב-2017 על ידי זאק רובינשטיין, כיום מנכ"ל החברה, יצחק אסרף, כיום סגן נשיא לטכנולוגיות ודימיטרי שבצ'נקו סמנכ"ל פיתוח. החברה ממוקמת ברמת החייל, ובניו יורק ומעסיקה 45 עובדים מתוכם 11 בישראל. עד היום החברה גייסה 15.7 מליון דולר.

מייסדי 1touch מימין: יצחק אסרף, דימיטרי שבצ'נקו וזאק רובינשטיין מייסדי 1touch מימין: יצחק אסרף, דימיטרי שבצ'נקו וזאק רובינשטיין

 

טכנולוגיית גילוי הנתונים של 1touch.io מייצרת קטלוג ראשי (Master Catalog) המכיל את כל המידע הרגיש אותו הארגון אוסף על לקוחותיו וכולל מיפוי כל המקומות בהם מעובדים ונשמרים עותקי מידע. קטלוג זה מסייע לארגונים גדולים ומבוזרים להגן על מידע הלקוחות תוך עמידה בדרישות רגולציית הפרטיות כמו גם בניהול נכסי המידע הרגישים מהיבטי אבטחת מידע וניהול סיכונים. ייחודה של המערכת היא ביכולתה לאתר את השינויים הדחופים בתהליכי עיבוד המידע הרגיש ולהבטיח שליטה מלאה על נכסי המידע תוך עמידה ברגולציית אבטחה כולל: GDPR, CCPA, PCI ו-HIPAA, ותקנות אחרות.

 

"החששות שקיימים היום לגבי פרטיות ואבטחת נתונים ממחישים שארגונים צריכים להבין לעומק את זרימת המידע המוגן שלהם," אמר זאק רובינשטיין, מייסד ומנכ"ל 1touch.io. "יש צורך בגילוי ומיון אוטומטי, מדויק, מתמשך ועקבי – לא רק בתחום הפרטיות, אלא גם בתחומי האבטחה, ניהול המידע וסיכונים – צורך שהתגבר בעקבות האירועים האחרונים ברחבי העולם".

 

אראל מרגלית, יו"ר ומייסד JVP: "הטכנולוגיה של 1touch מביאה פתרון ייחודי לרגלוציה הגלובלית להגנה על הפרטיות. הטכנולוגיה של החברה מאפשרות לכל ארגון להגן על המידע שהוא מחזיק, לדעת מי נגיש למידע הזה, מה הזרימה שלו ומי חולק אותו בכל זמן נתון. בלחיצת כפתור אחת, הארגון יכול לאתר את המידע בין אם הוא גלוי או נסתר, בין אם מדובר בטקסט, תמונה או וידאו. זהו "הגוגל הארגוני" וזוהי פריצת דרך טכנולוגית אדירה. בתקופה שבה יודעים עלינו הכל אנחנו צריכים לאפשר לאנשים, לקוחות וארגונים לחלוק מידע ומהצד השני לשמור על פרטיות לפי מדיניות קבועה וידועה מראש".

בטל שלח
    לכל התגובות
    x