$

30 דקות או פחות

"המערכת שלנו מקצרת מאות אלפי ימי אשפוז ומונעת אלפי מקרי מוות"

ארליסנס הישראלית פעילה כבר שנים והחיישנים שלה נמצאים בבתי חולים בחו"ל, אבל רק עכשיו המערכת שלה, שמאפשרת ניטור מרחוק של חולים, נכנסה לשימוש נרחב בארץ. סמנכ"ל הטכנולוגיות ומנהל פעילות החברה בישראל, גיא מגר, מספר איך סייעה הקורונה לקדם מכירות ואיך התמודדו עם הביקוש

שירות כלכליסט 16:3410.05.20

במונחים של אומת הסטארט-אפ, ארליסנס היא חברה ותיקה. היא הוקמה לפני 15 שנה על ידי קבוצת 4 מייסדים שרצו לפתור בעיה שהציקה להם בבית - לכולם היו ילדים עם אסטמה והם חיפשו דרך לנטר את הנשימה שלהם במהלך הלילה בדרך שלא תפריע לילדים לתעזור להורים לוודא שהם לא נמצאים בסכנה.

 

 

 

"רוב החשיפה שלנו לשוק בארץ קרתה מאז שאנחנו במשבר הקורונה", מספר גיא מגר, סמנכ"ל הטכנולוגיות של החברה ומנהל המרכז בארץ. "בחו"ל אנחנו מותקנים ביותר מ-250 בתי חולים ומתקני שיקום". החיישנים של החברה ממוקמים מתחת למיטות החולים ועוזרים לצוות הרפואי לנטר את מצבם ולזהות בעיות שעות לפני הופעת הסימנים. מגר מספר כי לפי נתוני החברה, "אנחנו מקצרים מאות אלפי ימי אשפוז, מונעים עשרות אלפי נפילות ופצעי לחץ ואלפי מקרי מוות".

 

 

 

לפרקים נוספים של הפודקאסט "30 דקות או פחות" ליחצו כאן

 

המוצר של ארליסנס נכנס לשימוש עוד הרבה לפני התפשטות מגיפת הקורונה, אבל בעזרתו יכלו הרופאים לעקוב מרחוק אחרי החולים ולהימנע מקירבה פיזית וסכנת הדבקה. מגר מספר כי יצרנית מיטות בית החולים הגדולה בעולם כבר הטמיעה את החיישן של ארליסנס בכל המיטות מהדור החדש שלה.

 

גיא מגר גיא מגר צילום: Billie Weiss

 

 

בראיון בפודקאסט "30 דקות או פחות" מספר מגר איך תהליכי מכירה שלקחו בעבר שנים ארוכות התקצרו לימים בודדים בתקופת הקורונה, למה החברה לא נכנסה לפעילות בישראל עד עתה, מה הפערים בין מערכת הרפואה בארץ לבין מערכות בחו"ל מבחינת הגישה והחיבור לטכנולוגיה ואיך נערכו לעלייה בביקוש עם התפשטות המגיפה.

 

 

 
להאזנה לפודקאסט לחצו כאן >>

 

 

מראיינים:

נבות וולק, איש הייטק.

אביב פרנקל, איש התקשורת וסטארט-אפיסט.

בטל שלח
    לכל התגובות
    x