$
אינטרנט

בשולי הרשת

שלמו 9,000 דולר - והצטרפו לרשת החברתית למיליונרים

הכירו את Netropolitan - רשת חברתית שהיא מועדון מקוון לחברה הגבוהה, הרחק מההמונים המיוזעים של פייסבוק וטוויטר. תמורת דמי הרשמה בתוספת 3,000 דולר לחודש, תוכלו להצטרף לאנשים הכי סנובים באינטרנט

נמרוד צוק 08:0020.09.14
האם יש לכם 9,000 דולר פנויים כדי לשלם דמי הרשמה לרשת חברתית? אם כן, נטרופוליטן היא המקום בשבילכם - רשת חברתית חדשה למולטי-מיליונרים, שיוצריה מציגים בתור המקבילה הוירטואלית לקאנטרי קלאב המסורתי בו נהגו בעלי הממון והמעמד להתחכך זה בזה הרחק מההמון המיוזע.
השיטה בה הפלטפורמה מסננת את הבאים בשעריה פשוטה להפליא וגם יעילה מאוד עבור חשבון הבנק של מייסדיה: אם אתם מעל גיל 21 ויכולים להרשות לעצמכם לשלם את אותם 9,000 דולרים, דמי הרשמה ומנוי לשנה הראשונה, ובהמשך 3,000 דולר לכל שנה נוספת, אתם בפנים - ואם לא, אתם מוזמנים להמשיך לקשקש עם החברים הדלפונים שלכם בפייסבוק או בטוויטר.

 

מאחורי נטרופוליטן לא עומדים גורמים מוכרים בעמק הסיליקון או יזם סדרתי כלשהו, אלא ג'יימס טוצ'י-פיטרס, מלחין ומנצח תזמורת בן 48 ממינסוטה, שהסביר כי הוא זיהה "צורך בקרב קהל היעד של האתר בפלטרפומה בה ניתן לדבר על נושאים מעודנים מבלי לחטוף ריקושטים, סביבה בה אנשים כמוני יוכלו למצוא בני שיח לחלוק איתם נושאי עניין ותחביבים", אמר בראיון ל-CNN.

 

כסף, יש לכם? התקבלתם כסף, יש לכם? התקבלתם צילום: צביקה טישלר

 

בתמורה לסכום הנכבד המשתמשים מקבלים סביבה נטולת פרסומות, תמיכה טכנית מסביב לשעון, שירות אחסון קבצים בענן ללא הגבלת נפח, אנשי צוות שמנטרים ומסלקים תכנים טורדניים כמו ספאם ופלטפורמה שאמורה להבטיח דיסקרטיות מלאה. התכנים שמתפרסמים ברשת החברתית אינם ניתנים לאיתור באינדקס של גוגל או מנועי חיפוש אחרים, האתר פועל תחת הצפנה חזקה וכל מה שמבקרים לא רשומים יכולים לראות ממנה זה את מסך ההרשמה.

 

יאכטות בין חברים, לפני שמתפרסם בלוחות

 

כחלק מהשמירה על הדיסקרטיות, מבטיחים בנטרופוליטן לא לחשוף לעולם את מספר המשתמשים בו או את זהותם, ולא למכור את המידע הפרטי של המשתמשים למפרסמים. צורות הפרסום היחידות המותרות באתר הן פתיחת קבוצת דיון מטעם בעלי עסקים או פרסום מודעות קניה ומכירה פרטיות בלוח המודעות של האתר.

 

החברויות בין חברי הרשת נעשות באמצעות מעקב אחר חברים שמעניינים אותך, בדומה לטוויטר, כאשר כל הפוסטים של כל החברים מופיעים בפיד הפומבי, וניתן לתקשר בהודעות פרטיות ולהקים קבוצות דיון סביב נושאים ספציפיים. הפוסטים יכולים לכלול טקסטים, תמונות, קישורים וסרטונים מיוטיוב, ניתן גם לאתר חברים שנמצאים בקרבה גאוגרפית. ההרשמה לאתר נפתחה ביום שלישי האחרון (16 בספטמבר), ובקרוב מבטיחים יוצריה לאפשר גישה גם דרך אפליקציות לסמארטפון ולטאבלט.
בטל שלח
    לכל התגובות
    x