$
מסגרת

קריספי צ'יקן ליד כבד אווז

“לפני 18 שנה אכלנו במסעדה וייטנאמית מדהימה בסן פרנסיסקו”, מספר מתי ברודו, "והטעמים נשארו לנו מאז". אז מה בתפריט של מוניטיפיורי

גלי וולוצקי 10:5815.06.08

התפריט במונטיפיורי 36 משלב מנות מהמטבח הוייטנאמי עם מנות צרפתיות קלאסיות, בלי ערבובי פיוז'ן. כך שוכנים להם, זה לצד זה, קריספי צ'יקן וייטנאמי לצד קונסומה רביולי כבד אווז, כאילו הקולוניאליזם הצרפתי לא הסתיים לפני יותר מ־50 שנה. “לפני 18 שנה אכלנו במסעדה וייטנאמית מדהימה

בסן פרנסיסקו”, מספר מתי ברודו, "והטעמים נשארו לנו מאז".

 

עד הצהריים יוגשו ארוחות בוקר ומגוון ממאפי הבייקרי, ובין 12:00 לחצות יוגש תפריט צהריים וערב, שכולל מנות ראשונות, עיקריות, קלאב סנדוויצ'ים וקינוחים. בצד הוייטנאמי של התפריט יש מנות כמו נאמס קטנים - גלילי דפי אורז במילוי בשר חזיר וחסילונים קצוצים עם אטריות אורז, נתחי טונה אדומה נאים עם רוטב יוזו על מצע קולורבי כבוש, קדרת טום יאם - פירות ים ברוטב חלב קוקוס, ודג קוד טרי מאודה עם קרם למון גראס על בסיס חלב קוקוס וקארי צהוב.

 

את הצד הצרפתי מייצגות מנות שרובן צרפתיות קלאסיות, כמו סינטה ברוטב שמנת ופטריות, טורנדו רוסיני - סטייק פילה עם כבד אווז, קונסומה (מרק צח) עם רביולי כבד אווז, וגם צלע חזיר צלויה המוגשת עם גבינת מנצ'גו ואפרסקים מבושלים.

 

הקינוחים, מתוצרת הבייקרי, מופלאים: סנט אונורה - פחזניות ממולאות קרם פטיסייר ומזוגגות בקרמל מתפצח, לימונשלי - שכבות של בצק חמאה בנוסח ברטון, קרם לימון עשיר וקטיפתי וקצפת וניל, וגם קונסומה של פירות יער עם פירות טריים.

 

פרטים: מנות ראשונות 38–58 שקל (אלא אם תחשקו בקוויאר, 250 שקל), עיקריות 56–140 שקל וקינוחים 32–38 שקל. מחירי החדרים במלון נעים בין 350 ל־450 דולר ללילה.

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x