$
אוכל

מאנץ' לבראנץ': סעודות הבוקר המאוחרות המצטיינות

החורף הביא עמו מבול של סעודות חדשות לשעת בוקר מאוחרת בסופ"ש, זמן שראוי לנשנוש נהנתני לצד דרינק הולם. "כלכליסט" ממפה את המצטיינות

רעות ברנע 08:1822.01.19

ההייטקיסטית

L28, תל אביב

 

 

גרנולה, בננה וחלבה גרנולה, בננה וחלבה צילום: אנטולי מיכאלו

 

בבראנץ' החדש של מסעדת הקונספט הסטארט־אפיסטי, שמחליפה שף בכל חצי שנה, אפשר למצוא סלט קייל שחור עם קינואה, פטה, שקדים ונענע; בריוש פרנץ’ טוסט עם פירות ויוגורט; ושקשוקה עם אספרגוס, תרד וגבינת עזים.

 

ראשון עד חמישי, 8:00–11:30, מחירים משתנים

 

המוגזמת

קפה פופולאר, תל אביב

 

 

ארוחת טעימות בת 14 (!) מנות שמציעה מנות קלאסיות עם טוויסט כמו ברוסקטת פריקסה, ביף בורגניון עם ירקות שורש וביצת עין וביצה מקושקשת עם ראגו פטריות. באגף הקוקטיילים: מרגריטה תפוזי דם ומרטיני קולי תותים.

 

שישי ושבת, 10:00–14:00, 98 שקל.

 

האסייתית

ניטן תאי, תל אביב

 

 צילום: דרור עינב

 

הארוחה נפתחת במנות קטנות שמשלבות מזרח ולבנט, כמו סלמון עירית בכבישת תפוז עם לאבנה וזעתר או לחמנייה שחורה לצד בורקס ובריוש. גם המנות העיקריות נעות בציר זה עם חביתת עין על אורז מוקפץ או שרימפס עם אספרגוס, ביצה רכה וכרישה.

 

שישי ושבת, 9:00–15:00, 90 שקל

 

הצרפתייה

הוטל דה ויל, תל אביב

 

 

  צילום: דן לב

 

המסעדה, שמגישה אוכל צרפתי, מציעה כעת בראנץ' המורכב ממנות לבחירה כמו ביצים עלומות עם ביסק סרטנים, לנגוסטין וחלה; אספרגוס עם איולי פשתן ופטריות מוחמצות; ולחם ספוג בקרם אנגלייז, קרמל בלסמי ותותים. בין הקוקטיילים: "Peach Crusta" — קוניאק, וניל, מחית אפרסקים וקצף של תה שחור.

 

שישי ושבת, 9:00–17:00, מחיר משתנה

 

הכשרה

הפי פיש, ירושלים

 

הבראנץ' החדש והכשר למהדרין

 

במסעדה במלון ממילא מכיל מנות פחות אופייניות לארוחת בוקר במלון כמו טוסט גאודה עם סלמון מעושן, גבינת שמנת וביצת עין מעל ואפילו חריימה חריף של בוקר.

 

שישי, 10:00–14:00, 89–98 שקל

 

 

  צילום: אפיק גבאי

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x