• תפריט
אוכל

עשבי הבר העונתיים הם מרכיב מרענן במטבח החורף הישראלי

חוביזה, מלוחייה, עכוב, לשון הפר, עולש או תרד בר. הגשמים הראשונים סוף סוף מאחורינו, ואחריהם גדלים ברחבי הארץ עשבי בר עונתיים שצובעים את האוכל החורפי בטעם מקומי

רעות ברנע 08:2014.01.18

 

מרק מלוחייה עם דגים. 68-88 שקל (תלוי בסוג הדג) Fishop, שרונה מרקט תל אביב מרק מלוחייה עם דגים. 68-88 שקל (תלוי בסוג הדג) Fishop, שרונה מרקט תל אביב צילום: יעל האן

 

סרסואלה - תבשיל פירות ים ברוטב חמאה ולימונית עם שומר בר. 115 שקל. אדלינה, קיבוץ כברי סרסואלה - תבשיל פירות ים ברוטב חמאה ולימונית עם שומר בר. 115 שקל. אדלינה, קיבוץ כברי צילום: יעל האן

 

עולש חלוט עם עשבי תיבול ושמן זית, לצד עגבניות שרי ולימון. 42 שקל. כיתאבון, אל בישארה 50 נצרת עולש חלוט עם עשבי תיבול ושמן זית, לצד עגבניות שרי ולימון. 42 שקל. כיתאבון, אל בישארה 50 נצרת צילום: מחמוד עטייה

 

פילה דג ים על תבשיל פריקה, עולש בר, הריסה ולימון כבוש. 118 שקל. אלמרסא, נמל הדייגים, עכו העתיקה פילה דג ים על תבשיל פריקה, עולש בר, הריסה ולימון כבוש. 118 שקל. אלמרסא, נמל הדייגים, עכו העתיקה צילום: יעל האן

 

קציצות חוביזה עם חזה אווז מעושן על קרם פיסטוק ירוק. 56 שקל. מאפו, מאפו 9 תל אביב קציצות חוביזה עם חזה אווז מעושן על קרם פיסטוק ירוק. 56 שקל. מאפו, מאפו 9 תל אביב צילום: אריק לופו

 

שרימפס על הפלאנצ'ה עם מלוחייה או עכוב. 110 שקל. אל באבור, אום אל פאחם ויקנעם עילית (מרכז מסחרי כוכב) שרימפס על הפלאנצ'ה עם מלוחייה או עכוב. 110 שקל. אל באבור, אום אל פאחם ויקנעם עילית (מרכז מסחרי כוכב) צילום: אנטולי מיכאלו

 

טורטליני ממולאים עלי חוביזה וגבינת ריקוטה, ברוטב שמן זית ושום ירוק. 58 שקל. הלנה, נמל קיסריה טורטליני ממולאים עלי חוביזה וגבינת ריקוטה, ברוטב שמן זית ושום ירוק. 58 שקל. הלנה, נמל קיסריה צילום: רויטל דקל

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x