מסעדות (505 כתבות) "לא רוצה לצאת מחולון": ניסים ברכה עם מקדש חדש לבשר מעושן
צילום: עמית שעל ברכה הוא הקיסר הקולינרי שלא הכרתם, רק כי הוא בחולון. עם שלוש מסעדות ברזומה פותח המסעדן את משפחת שכטר, המסעדה שנפתחה בשבוע שעבר בפארק פרס בעיר 25.06.19 רעות ברנע
קבוצת קפה קפה רכשה את הסושיה ופרנג'ליקו
צילום: זהר שחר חברת הקפה בבעלות רונן נימני ממשיכה את מסע הרכישות בקניית 18 סניפי קבוצת הסושיה שכוללת גם את המותג האסייתי פרנג'ליקו. השווי המוערך: 10 מיליון שקל 17.06.19 אורנה יפת, 8
חלום שחור: בסוף החודש יחגוג האוכל השחור את אירוע הבראנצ'ים
צילום: עמית שעל באירוע "BLACK MORNING by BeanZ" נתענג על מנות מושחתות במיוחד במסעדות הכי לוהטות בתל אביב. "כלכליסט" ממליץ על המסקרנות ביותר 19.05.19 רעות ברנע
מישלן במכולה: שפים ספרדים יבשלו בר"ג גרסאות אוכל רחוב למנות שלהם
ארבעה שפים עטורי מישלן יבשלו השבוע במתחם הקונטיינרס ברמת גן לקהל המקומי מנות כמו אסאדו אבוקדו, פיצה סרדינים וטונה ברוטב טופי 01.04.19 רעות ברנע
המסעדה התת-ימית הראשונה באירופה נפתחה בנורבגיה; יש לה כבר 7,000 הזמנות
צילום: Ivar Kvaal/pinterest מסעדת Under מסוגלת לארח בכל רגע נתון 40 סועדים, ולכן ייקח חודשים לארח את המזמינים; נכון להיום יש מקומות פנויים רק לאוגוסט; מחיר תפריט של 18 טעימות עם משקאות - 430 דולר לסועד 21.03.19 שירות כלכליסט, 6
מה הלאה: החידושים החמים מהרשת
צילום: Netflix מחשבון אלגנטי עם פוטנציאל, ספר שמספר על סימניות, המטוס הקל החשמלי המהיר בעולם ורובוט מחלק חבילות 14.03.19 אחי רז
חדשות האוכל: הדליקטסן של R2M מתרחב עם שני סניפים חדשים
וגם: המקום החדש של ליאור קוקה, גל הסגירות בעולם המסעדנות נמשך; השפית הישראלית עינת אדמוני ממשיכה לככב בניו יורק; והשף מריו בטאלי עוזב רשמית את אימפריית המזון בצל התלונות על הטרדות 11.03.19 רעות ברנע
התיירים יסתפקו בפלאפל? עשרות מסעדות יישארו סגורות בזמן האירוויזיון
צילום: אוראל כהן המסעדנים מחריפים את צעדי המחאה נגד הממשלה: "החלטנו לנקוט פעולה שתכאיב ותפגע גם בכיס של המסעדנים, אבל מתוך הבנה שאין ברירה אלא להעלות שלב במאבק בשביל להציף את הבעיות של התעשיה ובשאיפה לקבל התייחסות ראויה" 24.02.19 אורנה יפת, 43
רשת זופה תמכור מרק צח לפולנים
צילום: עמית שעל רשת המרקיות סוגרת סניף בתל אביב כדי לפתוח את הראשון שלה מעבר לים, בקרקוב: "רוצים להכיר לפולנים את שקדי המרק" 18.02.19 רעות ברנע, 3
איך עושה אגס?
צילום: תומי הרפז מעושן, מותסס, מיובש במשך 24 שעות או מבושל בוואקום: מוסף כלכליסט ליווה את השפית הטבעונית שיראל ברגר מהבוקר בחווה האורגנית ועד הערב במסעדת OPA בניסיון להבין איך רוקחים מטבח גורמה מחומרי גלם פשוטים, כמו אגס וקולרבי 08.02.19 ארי ליבסקר, 59
> 513 21 <
( 505 קישורים עבור מסעדות )