ישראל מתחברת לכלכלה
 

עולם

צילום: בלומברג
ברק אובמה נשיא ארה"ב 
צילום: בלומברג
תגיות קשורות לכתבה
מניות קשורות לכתבה
     

    סנאטור דמוקרטי בכיר: אני אופיטימי ביחס להעברת הרפורמה הפיננסית של אובמה

    "התקדמנו מאוד", אמר ריד בראיון לבלומברג. "יש כמה נקודות בעייתיות, אבל בשלב מסוים בתהליך צריך פשוט להמשיך הלאה ולהצביע"

    בלומברג

    06.02.10, 12:47

    הסנאטור ג'ק ריד, דמוקרט בכיר בוועדת הבנקאות של הסנאט, אמר כי הוא "אופטימי" לגבי הסיכוי שהקונגרס יערוך שינויים מפליגים בתקנות הפיננסיות בארה"ב, אף שראש הפאנל, הסנאטור כריסטופר דוד, אמר שהדיונים עם הרפובליקנים בנוגע להצעת החוק הגיעו למבוי סתום.

     

    "התקדמנו מאוד", אמר ריד בראיון לבלומברג. "יש כמה נקודות בעייתיות, אבל בשלב מסוים בתהליך צריך פשוט להמשיך הלאה ולהצביע".

     

    דוד אמר אתמול שהוא "הגיע למבוי סתום" מול הרפובליקני המכהן בוועדה, ריצ'רד שלבי, בניסוח הצעת חוק שתתמוך בהצעה של הנשיא ברק אובמה לשינויים
    כוללים בחוקים הפיננסיים. דוד אמר לצוות שלו לנסח הצעה שהוא יציג בהמשך החודש. בית הנבחרים התחתון בארה"ב העביר בדצמבר את הגרסה שלו לחוק.

     

    הדמוקרטים בסנאט לא יכולים להעביר חוקים ללא תמיכה רפובליקנית, כיוון שכניסתו לתפקיד של הסנאטור סקוט בראון, שהושבע השבוע, סיימה את הרוב המוחלט של הדמוקרטים בסנאט. ריד הוסיף שהעברת חוקים למיסוי בונוסים של בכירים תהיה "מאתגרת". 

     

     

    המייל האדום | תגובה לכתבה | הדפסת כתבה | שלחו כתבה |
    שתף כתבה

     
    נושאים
    בארץ רכב עסקי ספורט משפט קריירה קריקטוריסט עסקים קטנים אפליקציות נדל"ן עולם פנאי 2012 וידאו צרכנות דיגיטלית תעופה ותיירות מינויים חדשים פאנל כלכליסט טכנולוגי הכסף פרסום ושיווק אינטרנט דעות אחריות וסביבה מיוחדים
     
    השוק
    מקור נתוני הבורסה: קו מנחה /   bizportal
     
    אודות
     
    כלים
    דיוור אלקטרוני RealCommerce - ניהול תוכן Radware Connector Supersize - עיצוב אתרים ידיעות טכנולוגיות - פיתוח טכנולוגיות, מוצרים ומערכות מידע