$
פרסום ושיווק

חדשניסט: פסטה חומוס

התשוקה לחלבון והצורך במוצרים נטולי גלוטן הולידו מותר חדש

גיל קליאן 09:5026.04.15

התשוקה האמריקאית לחלבון הולידה הפעם פסטה מגרגירי חומוס. הפסטה החדשה, שנקראת Banza, מגלמת כמה טרנדים חמים של תעשיית המזון, בעיקר משום שהיא נטולת גלוטן ולא מהונדסת גנטית.

 

בריאן רודולף, שהוא ואחיו סקוט המציאו את המוצר, מספר כי היא נהגתה לאחר שבלימודיו בקולג' סבל מזיהומים תכופים בסינוסים שהרופאים לא הצליחו לפתור, ושנעלמו באורח פלא רק לאחר שחדל לאכול גלוטן. בין שמאמינים לסיפור ובין שלא, קשה להתעלם מהערכים התזונתיים של פסטת החומוס של האחים רודולף.

 

היא מכילה כמות חלבון גדולה פי שניים מפסטה רגילה, כמעט מחצית מכמות הפחמימות, פי ארבעה סיבים תזונתיים, ערך גליקמי גבוה (כלומר היא משביעה לאורך זמן) וכאמור אפס גלוטן.

 

פסטת החומוס נמכרת בארבע צורות (שאינן ספגטי) ומוצעת באתר החברה בשש חבילות בנות 230 גרם תמורת 30 דולר.

 

מה חדש:

פסטה נטולת גלוטן ולא מהונדסת גנטית העשויה מגרגרי חומוס

 

שורה תחתונה:

מוצר שמגלם טרנדים חמים בתחום המזון במחיר גבוה

 

פסטה בנזה פסטה בנזה

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x