ישראל מתחברת לכלכלה
 

פרסום ושיווק

צילום: רמי זרנגר
שירה מרגלית 
צילום: רמי זרנגר
תגיות קשורות לכתבה
מניות קשורות לכתבה
     

    שירה מרגלית פורשת מ"רשת"

    המשנה למנכ"ל תוכן בזכיינית ערוץ 2 החליטה לקחת פסק זמן לאחר שנתיים בתפקיד. מרגלית: "אני מרגישה שהשנה האחרונה הייתה עמוסה מידי עבורי בשלל האירועים שפקדו אותי"

    פטר קלנר

    18.03.10, 10:27
    9 תגובות

    שירה מרגלית, משנה למנכ"ל תוכן ברשת, הודיעה אמש למנכ"ל אבי צבי על רצונה לפרוש מתפקידה.

     

    מרגלית מסרה: "אני עוזבת את תפקידי אחרי שנתיים מאד אינטנסיביות בכל המובנים. אני מרגישה שהשנה האחרונה הייתה עמוסה מידי עבורי בשלל האירועים

    שפקדו אותי ושאני זקוקה למנוחה ולפסק זמן. לצד האירועים, מתמודדת תעשיית הטלוויזיה, ורשת בתוכה, עם אחד המשברים הכלכליים הגדולים בתולדותיה.

     

    תחום הטלוויזיה מרתק ומאתגר בעיקר בשנה האחרונה בה חלים שינויים משמעותיים וחיוביים ברשת, בין היתר בזכות אבי צבי העומד בראש החברה ומצעיד אותה לעתיד טוב יותר. ברשת ישנם אנשי תוכן מוכשרים ביותר. אני מאחלת להם הצלחה ומודה להם על תקופה מרתקת".

     

    אבי צבי, מנכ"ל רשת: "אני מודה לשירה על דרכה המקצועית, הבלתי מתפשרת, ובעיקר החברית והמפרגנת. שירה הובילה את המסך של רשת לשנתיים איכותיות, אקטואליות ובעיקר מבדרות. ההקרבה האישית של שירה בתקופת כהונתה מעוררות הערצה אישית, כמו גם חזרתה המהירה לעבודה לאחר האירוע הטראומטי שעברה. רשת ואני מאחלים לה הצלחה בהמשך דרכה".

     

    הזכיינית עוברת לאחרונה תקופה לא פשוטה לאור הרייטינג המאכזב בתוכניותיה. מרגלית, שהובאה לרשת על ידי המנכ"ל הקודם, יוחנן צנגן, לא הצליחה לרשות הצלחות מרשימות בתחום התוכן.

     

    לאחרונה דווח על אפשרות לעריכת שינוי יסודי בפורמט "שבוע סוף", משופעת הכוכבים, בשל ההפסדים הגדולים, שאינם מכסים את ההשקעה העומדת על 100-150 אלף דולר לפרק. במהלך שלוש תוכניותיה האחרונות לא עברה התוכנית את 19% הרייטינג.

     

    כפי שפורסם, גם נתוני הרייטינג הנמוכים (17%) שהשיג משדר הקדם־אירוויזיון ששודר השבוע ברשת הצליח להרגיז לא רק את אנשי רשות השידור, אלא גם את המפרסמים והפרסומאים. בכירים בענף הפרסום אמרו ל"כלכליסט" כי בעקבות פרסום נתוני הצפייה זעמו המפרסמים משום שלטענתן, נתוני הרייטינג אינם מצדיקים את המחיר ששילמו עבור נקודת הפרסום במשדר הקדם אירוויזיון. הפרסומאים טענו, כי בזכיינית הבטיחו שמדובר ב"משדר ספיישל" שיהיה בשידור חי - משבצת עם ממוצע רייטינג של 20% לפחות.

     

     

     

    המייל האדום | תגובה לכתבה | הדפסת כתבה | שלחו כתבה |
    שתף כתבה
    9 תגובות ל ”שירה מרגלית פורשת מ"רשת"“

    (9 תגובות)
     
    נושאים
    בארץ רכב עסקי ספורט משפט קריירה קריקטוריסט עסקים קטנים אפליקציות נדל"ן עולם פנאי 2012 וידאו צרכנות דיגיטלית תעופה ותיירות מינויים חדשים פאנל כלכליסט טכנולוגי הכסף פרסום ושיווק אינטרנט דעות אחריות וסביבה מיוחדים
     
    השוק
    מקור נתוני הבורסה: קו מנחה /   bizportal
     
    אודות
     
    כלים
    דיוור אלקטרוני RealCommerce - ניהול תוכן Radware Connector Supersize - עיצוב אתרים ידיעות טכנולוגיות - פיתוח טכנולוגיות, מוצרים ומערכות מידע