$
בארץ

ראש צוות מזון ברשות ההגבלים חוצה את הקווים: מבקש לעבוד תחת עורכת הדין שבבקשותיה טיפל

עו"ד אנדריי ניקל סיים את עבודתו ברשות באפריל, והוא מבקש לקצר את תקופת הצינון הקבועה בחוק (שנה) על מנת להתחיל לעבוד במשרד עורכי הדין קריספן, רובינשטיין, בלכר ושות'

נעמי צורף ותומר גנון 08:3129.05.17

ראש צוות מזון וחקלאות לשעבר במחלקה המשפטית של רשות ההגבלים העסקיים מבקש לחצות את הקווים ולהתיר את העסקתו במשרד עוה"ד שמייצג חברות מול הרשות. כך עולה מבקשה שהוגשה לפני כשבועיים לבית המשפט המחוזי בירושלים.

 

עפ"י הבקשה, עו"ד אנדריי ניקל סיים את עבודתו ברשות באפריל, והוא מבקש לקצר את תקופת הצינון הקבועה בחוק (שנה) על מנת להתחיל לעבוד במשרד עורכי הדין קריספן, רובינשטיין, בלכר ושות'. בבקשה מציין עו"ד ניקל כי במסגרת עבודתו ברשות הוא טיפל בתיקים של גורמים אשר היו מיוצגים על ידי עו"ד נגה רובינשטיין, אחת השותפות במשרד, אשר באותו זמן עבדה במשרד גולדפרב זליגמן. בין השאר, ניקל טיפל מול עו"ד רובינשטיין בתיק המיזוג של ביכורי השדה דרום לבין רשת רמי לוי, בקשות לפטור מאישור הסדר כובל בין אסם לבין ליימן שליסל ובין סן פלגרינו וטמפו, ובבקשה לפתיחת סניפים של שופרסל. "הנושאים המפורטים טופלו במסגרת העבודה השוטפת של עו"ד ניקל ומהווים חלק זניח ושולי מתוך כלל העניינים שטופלו על ידו ברשות", נכתב בבקשה. עוד צוין כי לפי המידע שנמסר מעו"ד רובינשטיין, החברות שייצגה בגולדפרב זליגמן ושות' כמו שופרסל ורמי לוי לא נמנים על לקוחות קריספן, רובינשטיין, בלכר ושות'.

 

עו"ד אנדריי ניקל עו"ד אנדריי ניקל צילום: אריאל שרוסטר

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x