חמישה מרכיבים, שתי תוספות, 2,400 מנות ואז האדמה רעדה
365 יום זה הזמן שמפעילי מגזין האינטרנט היפני "טוֹקיו ווֹרדרוֹב" נזקקו לו כדי להשלים יצירת קולינריה מינימליסטית. ביום ה־111 לפרויקט באה רעידת האדמה הגדולה וקטעה הכל
365 יום זה הזמן שמפעילי מגזין האינטרנט היפני "טוֹקיו ווֹרדרוֹב" נזקקו לו כדי להשלים את הפרויקט השאפתני שלקחו על עצמם. המשימה: יצירת קולינריה מינימליסטית. רשימת המרכיבים המצומצמת היתה יפנית מאוד: אורז, מיסו, דלעת יפנית, בצל ירוק, פטריות, ועוד שני מרכיבים משתנים שכל אחד מ־11 עובדי המגזין רשאי היה להוסיף. מדי יום כל אחד מהמשתתפים הביא שני מאכלים חדשים ומקוריים שיצר מהמפרט הקטן. את התוצאה הם תיעדו שוב ושוב, בסדרה אינסופית של תצלומי מנות שעשויות מאותם חומרים ודומות חיצונית, אך יש ביניהן שוני גדול. בדיוק כמו בני האדם. ביום ה־111 לפרויקט באה רעידת האדמה הגדולה וקטעה הכל.
- פרויקט שאפתני|באדיבות TokyoWardrobe.com
- רשימת מרכיבים מצומצמת|באדיבות TokyoWardrobe.com