$
הייטק והון סיכון

Secdo חתמה על חוזה של 15-20 מיליון דולר ביפן

החברה פיתחה פלטפורמה לחקירת אירועי סייבר, שמאיצה ומייעלת תגובה של ארגונים למתקפות ודליפות מידע. במסגרת החוזה, תופץ הטכנולוגיה של סקדו בידי Marubeni IT Solutions היפנית

מאיר אורבך 17:2919.10.17
חברת הסייבר הישראלית סקדו (SECDO), שפיתחה פלטפורמה לחקירה ותגובה לאירועי סייבר מתוחכמים, חתמה על הסכם הפצה ומכירות עם Marubeni IT Solutions היפנית. במסגרתו, תפיץ האחרונה את הטכנולוגיה של סקדו. מדובר בחוזה לשלוש שנים, שיכניס לחברה בין 15 ל-20 מיליון דולר, כאשר חלק משמעותי מהסכום כבר שולם לה.

 

 

סקדו גייסה עד כה 10 מיליון דולר בין השאר ממריוס נכט, RDC, אודי ווינשטיין, אופיר שלוי ואריאל מייסלוס מייסדי אנוביט שנמכרה לאפל. החברה נוסדה על ידי שי מורג יוצא תלפיות ו-8200 המכהן כמנכ"ל, וגיל ברק - אף הוא יוצא 8200.

 

שי מורג וגיל ברק, מייסדי החברה שי מורג וגיל ברק, מייסדי החברה

 

 

בעיית דליפת המידע בארגונים כתוצאה מתקיפות סייבר היא חמורה ביותר ועל פי הערכות נרשמו בשנה האחרונה כ-12 מיליון מקרים. החברה מנסה לתת פתרון להתמודדות ארגונים עם אירועים שכאלה.

 

אבטחת מידע בארגונים אינם מסוגלים לחקור ולאמת את כל התראות אירועי הסייבר שנוצרות מדי יום ע"י מערכות אבטחת המידע השונות שלהם. הסיבות לכך מגוונות: כמות ההתראות הגדולה, חוסר בכוח אדם מיומן והיעדר יכולת לאסוף ולנתח נתונים רלוונטיים ממחשבי ושרתי הארגון. בשל המורכבות, פרק הזמן לחקירת התראה אורך זמן רב ויכול להגיע אף לחודשים, והסרת האיומים גם היא תהליך מורכב וארוך המצריך שימוש במערכות שונות.

 

 

 

סקדו פותרת את הבעיות באמצעות פלטפורמה שאוספת ושומרת באופן רציף את כל המידע הרלוונטי ומנתחת באמצעותו את ההתראות באופן אוטומטי, ע"י שימוש במנוע ניתוח וחקירה ייחודי. הפלטפורמה מאפשרת לצוותי האבטחה לחקור ולאמת כמות רבה יותר של התראות בצורה מדויקת ומהירה. בנוסף, מהרגע שהתראה אומתה והתגלתה כתקיפה אמיתית, הפלטפורמה מספקת מגוון רחב של כלים להסרת האיום מרחוק.

בטל שלח
    לכל התגובות
    x