ישראל מתחברת לכלכלה
 

טכנולוגי

(אילוסטרציה)
(אילוסטרציה) 
צילום: shutterstock
תגיות קשורות לכתבה
מניות קשורות לכתבה
     

    פלאש נטוורקס תפטר כ-35 עובדים

    החברה מהרצליה העסיקה עד כה 170 עובדים. הסיבה לפיטורים אינה ידועה

    חברת פלאש נטוורקס מהרצליה, המפתחת פתרונות לאופטימיזציה של העברת נתונים ברשתות אלחוטיות, תפטר כ-35 מתוך 170 עובדים בחברה כבר בימים הקרובים.


    הפיטורים מתרחשים לאחר שנה בה עברו על החברה שינויים רבים, בהם פיטורי 20 עובדים בנובמבר 2008, רכישה של המתחרה לשעבר יוניפיר וקליטת 30 עובדים נוספים, גיוס הון מסיבי של 15 מיליון דולר בסוף ינואר וביטול עסקה בת מיליונים עם ספקית הטלקום האמריקאית ורייזון. הסיבה לפיטורים לא נודעה, אך היא אינה משויכת לביטול העסקה שהתרחשה לפני חודשים רבים. ייתכן כי הם נובעים כתוצאה מתהליכי המיזוג שעברו על החברה.

     

    שוק הטלקום, בו פעילה פלאש הפך לתחרותי במיוחד. רק לאחרונה נודע על פיטורים בחברות המספקות שירותים לספקיות תקשורת, בהן רד תקשורת נתונים, סיסקו ישראל וסכמה.

     

    פלאש נטוורקס הוקמה ב-1996. מטה החברה ממוקם בהרצליה פיתוח. החברה מחזיקה בחברות בת בארצות הברית ואירופה. החברה גייסה עד היום 62 מיליון דולר ממשקיעים שונים, אוורגרין, ורטקס, אתגר, מתוכם הלוואה של 10 מיליון דולר מקרן פלנוס ומבנק מזרחי-טפחות שקיבלה בשנת 2007.

     

    מהחברה נמסר כי היא "מסרבת להגיב לשינויים ארגוניים שהיא מבצעת".

     

     

     

    המייל האדום | תגובה לכתבה | הדפסת כתבה | שלחו כתבה |
    שתף כתבה

    3 תגובות ל ”פלאש נטוורקס תפטר כ-35 עובדים“

    (3 תגובות)
     
    נושאים
    בארץ רכב עסקי ספורט משפט קריירה קריקטוריסט אפליקציות נדלניסט עולם פנאי 2012 וידאו צרכנות דיגיטלית תעופה ותיירות מינויים חדשים ארכיון שערים טכנולוגי חינוך פיננסי פרסום ושיווק אינטרנט דעות אחריות וסביבה מיוחדים פוטו כלכליסט
     
    השוק
    מקור נתוני הבורסה: קו מנחה /   bizportal
     
    אודות
     
    כלים
    דיוור אלקטרוני RealCommerce - ניהול תוכן Radware Connector Supersize - עיצוב אתרים YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציות