$
אוכל

קוניצ'יוואה, תל אביב

דיינינגס חוגגת, ג'וצה מנסה שוב וברווזי פותח מסעדה

גלי וולוצקי 08:5401.12.15

דיינינגס, המסעדה היפנית הסופר־יוקרתית במלון נורמן בתל אביב, תחגוג בשבוע הבא את יום הולדתה הראשון בארוחת קאיסקי יפנית מסורתית בת 11 מנות, שישודכו לעשרה סוגי סאקה פרימיום. את הארוחה יכין מאסאקי סוגיסאקי, השף של המסעדה־האם בלונדון. "התפריט כולל הרבה חומרי גלם שאנחנו מייבאים במיוחד לערב זה", מספרת מורן אגסי, מנהלת המסעדה.

 

בין השאר יוכלו הסועדים לטעום מנות כמו כבד אווז במרינדה של מיסו עם בצל ירוק; עוגת שרימפס קריסטל עם סנצ'ו פפר; ילוטייל צרוב עם דייקון בסגנון יפני מסורתי; אטריות סובה עם בשר ברווז; וסשימי של לוקוס, בלו פין טונה וסקאלופ טרי עם שני סוגי ווסאבי.

 

פרטים: 7 בדצמבר, מ־18:00, נחמני 25, תל אביב, 675 שקל לסועד (כולל 11 מנות, סאקה וקינוח), בהזמנת מקום מראש בלבד ב־03-5435444.

 

מתוך חשבון האינסטגרם של רזי ברווזי מתוך חשבון האינסטגרם של רזי ברווזי

 

  • גוצ'ה בגבוה. קבוצת גוצ'ה, שפתחה (וסגרה תוך חודשיים) את האויסטר בר ברחוב נחמני בתל אביב (ממש ממול לדיינינגס), מנסה את מזלה פעם נוספת באותו מיקום. בשבוע שעבר נפתח במקום סניף נוסף של רשת גוצ'ה, באוריינטציה של בר פירות ים המשלב מנות מהאויסטר בר המנוח (כמו לובסטר רול ב־93 שקל ואויסטרים טריים ב־66 שקל לשלישייה) ומנות מהסניפים הרגילים.

 

"האויסטר בר כנראה הקדים את זמנו, אני רואה מקומות כאלה בחו"ל אבל בארץ זה עדיין לא מתאים", מודה ניר בראז, אחד הבעלים. בנוסף הוצבו מחוץ למסעדה שני שולחנות עם ספסלי פיקניק, שם יוכלו הסועדים לאכול בחוץ ולהזמין מתפריט מצומצם במחירים נמוכים ממחירי המסעדה (למשל אותו לובסטר רול, עם צ'יפס, ב־89 שקל, או גוצ'ה בורגר ב־52 שקל).

פרטים: נחמני 26 תל אביב, 03-5597933.

 

  • ברווזי פותח מסעדה. רז רהב, מי ששימש בשנתיים וחצי האחרונות כסו־שף במסעדת פופינה בנווה צדק, אך ידוע לקהל חובבי האוכל בעיקר בזכות חשבון האינסטגרם Razi Barvazi, יפתח את המסעדה הראשונה בניצוחו הבלעדי בפברואר הקרוב.

 

המסעדה החדשה, שתיקרא OCD, תכלול 18 מקומות ישיבה בלבד ותציע תפריט סגור של ארוחת טעימות. בין המשקיעים במקום גם מנכ"ל מקאן דיגיטל מאור חן.

בטל שלח
    לכל התגובות
    x