ישראל מתחברת לכלכלה
 

פנאי

מילון כלכליסט

מסעדה הרברט סמואל הפסקה עיסקית 
צילום: בועז אופנהיים
תגיות קשורות לכתבה
מניות קשורות לכתבה
    חדשות פנאי מדי
    יום ישירות למייל שלך
     

     מאשר קבלת תוכן שיווקי

    דיוור נוסף
     

    הפסקה לעסקית: הרברט סמואל

    פשטות מנצחת - עסקית הקיץ החדשה במסעדת הרברט סמואל בתל אביב ממשיכה בקו הפשוט של יונתן רושפלד

    גלי וולוצקי

    23.06.08, 12:56
    המייל האדום | תגובה לכתבה | הדפסת כתבה | שלחו כתבה |
    שתף כתבה

    כמעט שנה עברה מאז הכריז יונתן רושפלד על המעבר לפשטות ופתח את הרברט סמואל. אם לשפוט על פי תנועת הסועדים במקום, הקהל אוהב את רושפלד בגרסה הזו.



    עסקית הקיץ החדשה במסעדה מציעה תפריט טעימות משתנה ללא אפשרות בחירה, הכולל סלסילת לחמים, שבע מנות פתיחה ושלוש מנות עיקריות, תמורת 95 שקל לסועד. יש לקוות, שהעסקית בגרסה הנוכחית תשרוד יותר מקודמותיה, שחלקן החזיקו פחות משבועיים.

     

    הרברט סמואל. מבשל פשוט
    הרברט סמואל. מבשל פשוט צילום: בועז אופנהיים

     

    בזה אחר זה הוגשו לנו הפתיחים: סלסילה שכללה שלושה סוגי לחם — בהם לחמניות נפלאות מתובלות באניס ובצימוקים — קובייה של גבינת טולום טורקית נהדרת, טפנד זיתים שחורים, מאפה טוב של בצק עלים ועליו שוב גבינת טולום, גספאצ'ו עוקצני ונהדר, קרפצ'ו בקר מצוין עם פרוסות סלק ופרמזן, פרוסה של סלמון נא שטבל ברוטב עדין בניחוח שמן שומשום והיה נפלא, וסלט ניסואז עם טונה בכבישה ביתית, שלא הצליח להתרומם אף שהכיל כל טוב, אולי מפני שלא נחתך ברגע ההזמנה (והעידו על כך פרוסות הבצל הסגול שהתחמצנו קלות‭.(‬ בליווי פינו בלאן 2005 של גיסלברכט ‭28)‬ שקל לכוס במסגרת העסקית‭,(‬ שהיה ארומטי ומלא טעמים, זו היתה פתיחה נהדרת לארוחת צהריים קיצית.

     

    שלוש המנות העיקריות הוכנו מחומרי גלם פשוטים ולא ניחנו בקלילות הקיצית שאפיינה את החלק הראשון של הארוחה, אך היו טובות. פילה דניס טרי שנצלה בעדינות הוגש על טורלו (תבשיל ירקות) חריף וטוב, ברוטב יוגורט וטחינה גולמית. חזה עוף שצופה בתבלינים ונצלה בגריל הוגש על ירקות אביב — במיה, שעועית ועגבניות שרי — והיה עסיסי וטעים. כבדי עוף מושחמים עם בצלים טבלו ברוטב עשיר ומתקתק של ציר בקר ולוו בפירה תפוחי אדמה וסלרי שהיה מלא טעם.

     

    מזמיני העסקית רשאים להזמין קינוח משתנה במחיר מוזל של 15 שקל, אך אנו לא התאפקנו והזמנו את טארט השוקולד ולרונה המהולל של רושפלד ‭33)‬ שקל אחרי ‭10%‬ הנחה על כל התפריט בצהריים‭.(‬ המילוי החמאתי והעשיר של השוקולד המשובח, בסיס הבצק הפריך השוקולדי המתפורר בפה ותלולית הקצפת הלא מומתקת הרכיבו מנה פשוטה ומדויקת, שאי אפשר לעמוד בפניה. ואם לזה התכוון רושפלד כשאמר שעכשיו הוא מבשל פשוט, אני קונה.

     

    ‭ ‬שם: הרברט סמואל ז'אנר: מסעדת שף. התחכחות: ברנז'ה, כסף ומה שביניהם. הוצאה מוכרת: 95 שקל לארוחה עסקית בימים שני עד חמישי, ‭.16:00–12:30‬ מיקום: קויפמן ‭,6‬ בית גיבור, תל אביב, טל‭.03-5166516 :'חניה: חניון בתשלום בבניין. שירות: מקצועי ומפנק. שורה תחתונה: מי אמר שהקיץ בתל אביב קשה?

     



     
    נושאים
    בארץ רכב עסקי ספורט משפט קריירה קריקטוריסט אפליקציות נדלניסט עולם פנאי 2014 וידאו צרכנות דיגיטלית תעופה ותיירות מינויים חדשים ארכיון שערים טכנולוגי חינוך פיננסי פרסום ושיווק אינטרנט דעות אחריות וסביבה מיוחדים פוטו כלכליסט
     
    השוק
    מקור נתוני הבורסה: קו מנחה /   bizportal
     
    אודות
     
    כלים
    דיוור אלקטרוני Radware Connector Supersize - עיצוב אתרים YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציות