ישראל מתחברת לכלכלה
 

השוק

צילום: בלומברג
באפט  
צילום: בלומברג
תגיות קשורות לכתבה
מניות קשורות לכתבה
     

    דיווח: באפט שוקל לצרף מנהל השקעות סיני לברקשייר

    הוול סטריט ג'ורנל ציטט את סגן יו"ר ברקשייר, צ'רלי מאנגר, שלפיו הצטרפותו לחברה של מנהל קרן הגידור לי לו היא "עובדה מוגמרת"

    סוכנויות הידיעות

    30.07.10, 18:45

    לי לו, מנהל קרן גידור, צפוי לסייע לנהל את תיק ההשקעות של ברקשיר האת'אווי, לפי דיווח בוול סטריט ג'ורנל בהתבסס על צ'רלי מאנגר.

     

    "לפי דעתי זו עובדה מוגמרת", שלי, בן ה-44, יהפוך לאחד מבכירי ההשקעות בברקשייר, אמר מאנגר בן ה-86, שהינו סגן יו"ר הקבוצה. לי שידך בין באפט ל-BYD, יצרנית הסוללות והמכוניות הסינית ומאז חלקו של באפט בחברה קפץ פי 6, לפי הג'ורנל.

     

    באפט סרב להגיב לגבי תכניות הירושה, נכתב בג'ורנל, שהוסיף כי המיליארדר לא שולל ייבוא של מנהלי השקעות מבחוץ.

     

    בהקשר לפעילות הקבוצה, לפני יומיים פורסם כי יצרנית הגלידה אינטרנשיונל דרי קווין, הנמצאת בבעלות בקרשייר, ביקשה מבית משפט בלוס אנג'לס לאסור על מכירת קינוחי הפרוזן יוגורט של חברה מתחרה, בשל הדמיון הרב מדי לטענתה לשמו של אחד הלהיטים הבלתי מעורערים של דרי קווין, גלידת בליזארד.

     

    קבלו ישירות למייל שלכם את החדשות האחרונות מוול סטריט. לחצו להרשמה

     

     

    המייל האדום | תגובה לכתבה | הדפסת כתבה | שלחו כתבה |
    שתף כתבה
    תגובה אחת ל ”דיווח: באפט שוקל לצרף מנהל השקעות סיני לברקשייר“

    (תגובה אחת)





     
    נושאים
    בארץ רכב עסקי ספורט משפט קריירה קריקטוריסט עסקים קטנים אפליקציות נדל"ן עולם פנאי 2012 וידאו צרכנות דיגיטלית תעופה ותיירות מינויים חדשים פאנל כלכליסט טכנולוגי הכסף פרסום ושיווק אינטרנט דעות אחריות וסביבה מיוחדים
     
    השוק
    מקור נתוני הבורסה: קו מנחה /   bizportal
     
    אודות
     
    כלים
    דיוור אלקטרוני RealCommerce - ניהול תוכן Radware Connector Supersize - עיצוב אתרים ידיעות טכנולוגיות - פיתוח טכנולוגיות, מוצרים ומערכות מידע