$
פרסום ושיווק

yes משיקה מנוע חיפוש בטלוויזיה בעלות של 6 מיליון שקל

מנוע החיפוש יהיה זמין ישירות מכפתור myTV המופיע בשלט, ומאפשר חיפוש תוכן לפי מגוון קטגוריות

מיכל תוסייה כהן 17:54 25.10.09

 

yes משיקה את שירות myTV - מנוע חיפוש שיאפשר ללקוחות yes לחפש תוכן בערוצים של החברה. השירות יינתן חינם ללקוחות yes MaxHD וללקוחות yes Max. החברה משקיעה בפיתוח המוצר ובשיווקו 6 מליון שקל.

 

מנוע החיפוש יהיה זמין ישירות מכפתור myTV המופיע בשלט, ומאפשר חיפוש תוכן לפי מגוון קטגוריות: כותר, במאי, שחקנים ראשיים, וכן חיפוש טקסט חופשי על פי מידע המופיע על התוכנית בלוח השידורים. את החיפוש ניתן יהיה לבצע בארבע שפות: עברית, רוסית, ערבית ואנגלית. בעת מציאת התוכנית מאפשרת המערכת גם להקליט את התוכנית ל- yesMax ול yesMaxHD ממסך החיפוש.

 

לדברי דרור בהט, סמנכ"ל השיווק של החברה: "ממחקרים ומקבוצות מיקוד שערכה החברה למדנו כי מרבית המידע על תכנים מגיע ללקוחות ממידע הניתן בטלוויזיה עצמה וכי הם היו שמחים לכלי עזר נוספים בהתמצאות במגוון הבלתי סופי של התכנים. מטרתו של שירות ה myTV לענות על צורך זה".

x